Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Qingdao Rapid Health Technology Co.Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

  

Γρήγορη Co. τεχνολογίας υγείας, ΕΠΕ καθιερωθήκαμε από μια άλλη γρήγορη ικανότητα Equipment Parts κοβάλτιο Ltd. ονόματος το 2008, νωρίτερα ήμαστε ένα γνωστό εργοστάσιο που μην ονομασμένο 6years πριν, τώρα από το 2008, εμείς έγινε για να συμμετέχεται στα μέρη εξοπλισμού γυμναστικής για να υποστηρίξει μερικών από τους διεθνείς αγοραστές μας για τις πρώτες νέες επιχειρήσεις τους. Στο προηγούμενο 10years, πήραμε την καλή φήμη και τις continurous διαταγές από πολλούς αγοραστές abord ειδικά οι αγοραστές από την αρχή.

 

Επίσης επιτυχώς σχεδιάσαμε πολλά στοιχεία των διαφορετικών μερών εξοπλισμού γυμναστικής όπως τα πιάτα βάρους εξοπλισμού βάρους γυμναστικής, τα πιάτα Barbell, τους σωρούς βάρους, τους αλτήρες, τους πάγκους, τα χαλιά γιόγκας και επίσης μερικά από τα νέα στοιχεία που σωστός ανήκετε στους αγοραστές καμία πώληση σε άλλοι. αυτοί είναι οι κανόνες δεν πωλούν ποτέ με τις σχηματοποιήσεις που σχεδιάζονται από τους αγοραστές. αφ' ετέρου, μάθαμε πολύ από τα σχέδια των αγοραστών που μας βοήθησαν για να είναι εξυπνώτερους και αποδοτικούς να καταστήσουν την εργασία μας τέλεια όπως πιθανά. ευχαριστούμε για τη συνεργασία τους.

 

 

Μαθαίνοντας από την εμπειρία και την αποτυχημένη δοκιμή πριν, δίνουμε πολλή προσοχή στην επιθεώρηση και την τροποποίηση ποιοτικών σημείων προκειμένου να ενημερωθούν τα παλαιά και αποτυχημένα πράγματα στα νέα επίσης επιτυχή πράγματα, εισαγάγαμε περισσότερο εξοπλισμό, επαγγελματικοί σχεδιαστής και εξειδικευμένος εργάτης για να κρατήσουμε όλα σε έναν καλύτερο όρο, μέχρι τώρα, συνεργαστήκαμε επιτυχώς με περισσότερες από 20 διεθνείς επιχειρήσεις για περισσότερο από 7years στο μέσο όρο. θα δοκιμάζαμε το καλύτερο για να προσφέρουμε τα όλο και περισσότερο κατάλληλα προϊόντα που είναι μια υποστήριξη reaialbe πίσω από όλους τους αγοραστές.

 

Κίνα Qingdao Rapid Health Technology Co.Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Qingdao Rapid Health Technology Co.Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Κίνα Qingdao Rapid Health Technology Co.Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 


 
Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας
Verified by
Info marked by “ ” is verified by SGS

Επιχειρηματική άδεια

Εγγραφή Εγγραφής Εξωτερικού Εμπορίου

 

  Γρήγορη Co. τεχνολογίας υγείας, ΕΠΕ καθιερωθήκαμε το 2008, νωρίτερα ήμαστε ένα γνωστό εργοστάσιο που μην ονομασμένο 6years πριν, τώρα από το 2008, εμείς έγινε για να συμμετέχεται στα μέρη εξοπλισμού γυμναστικής για να υποστηρίξει μερικοί από τους διεθνείς αγοραστές μας για τις πρώτες νέες επιχειρήσεις τους. Στο προηγούμενο 10years, πήραμε την καλή φήμη και τις continurous διαταγές από πολλούς αγοραστές abord ειδικά οι αγοραστές από την αρχή.

 

Επίσης επιτυχώς σχεδιάσαμε πολλά στοιχεία των διαφορετικών μερών εξοπλισμού γυμναστικής όπως τα πιάτα βάρους εξοπλισμού βάρους γυμναστικής, τα πιάτα Barbell, τους σωρούς βάρους, τους αλτήρες και επίσης μερικά από τα νέα στοιχεία που σωστός ανήκετε στους αγοραστές καμία πώληση σε άλλοι. αυτοί είναι οι κανόνες δεν πωλούν ποτέ με τις σχηματοποιήσεις που σχεδιάζονται από τους αγοραστές. αφ' ετέρου, μάθαμε πολύ από τα σχέδια των αγοραστών που μας βοήθησαν για να είναι εξυπνώτερους και αποδοτικούς να καταστήσουν την εργασία μας τέλεια όπως πιθανά. ευχαριστούμε για τη συνεργασία τους.

 

 

Μαθαίνοντας από την εμπειρία και την αποτυχημένη δοκιμή πριν, δίνουμε πολλή προσοχή στην επιθεώρηση και την τροποποίηση ποιοτικών σημείων προκειμένου να ενημερωθούν τα παλαιά και αποτυχημένα πράγματα στα νέα επίσης επιτυχή πράγματα, εισαγάγαμε περισσότερο εξοπλισμό όπως CNC, επαγγελματικοί σχεδιαστής και εξειδικευμένος εργάτης για να κρατήσουμε όλα σε έναν καλύτερο όρο, μέχρι τώρα, συνεργαστήκαμε επιτυχώς με περισσότερες από 20 διεθνείς επιχειρήσεις για περισσότερο από 7years στο μέσο όρο. θα δοκιμάζαμε το καλύτερο για να προσφέρουμε τα όλο και περισσότερο κατάλληλα προϊόντα που είναι μια υποστήριξη reaialbe πίσω από όλους τους αγοραστές.

 

Κίνα Qingdao Rapid Health Technology Co.Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Qingdao Rapid Health Technology Co.Ltd. Qingdao Rapid Health Technology Co.Ltd. Qingdao Rapid Health Technology Co.Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Μέση Ανατολή

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Γρήγορος

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 5,000,000-10,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 1992

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Qingdao Rapid Health Technology Co.Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Qingdao Rapid Health Technology Co.Ltd. Πιστοποιήσεις